“Ik heb een wens om mezelf een sleeve cadeau te geven”.

“Helaas is sparen niet mijn sterkste punt. Deze giftcard is voor mij de perfecte oplossing! Nu kan ik daadwerkelijk geld opzij leggen door steeds een giftcard aan te schaffen wanneer dat voor mij mogelijk is. Mijn sleeve komt er nu eindelijk echt aan!”

“Ikzelf heb al diverse tattoos bij Wonderink laten zetten en mijn fijne ervaring deel ik graag aan andere”.

“Daarom koop ik een giftcard als cadeaubon om aan een vriend te geven. Weer eens iets anders als een kratje bier, zeg maar.”

 

Met deze giftcard kan je jezelf of een ander een uniek cadeau geven. Een cadeau voor het leven.

De giftcard is er in 3 verschillende varianten: Dus of je de giftcard nou cadeau geeft aan een ander of om jezelf eens te verwennen, met dit cadeau zit je altijd goed.

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Nee, de giftcard is niet persoonsgebonden. De giftcard is bedoeld om cadeau te geven, dus of je nu jezelf of een ander daar mee blij wilt maken, dat kan allemaal.

Nee, de giftcard is niet inwisselbaar voor geld. (Wonderink is een tattooshop en geen wisselkantoor.)

De giftcard heeft geen einddatum. Mocht je namelijk voor jezelf aan het sparen zijn, dan kan zo’n traject even duren. Om een einddatum aan de giftcard te verbinden, zou dat jouw plannen kunnen dwarsbomen. Nogmaals, de giftcard is bestemd om blij te maken en daarom geldig zo lang als Wonderink bestaat! 

Alle verkochte giftcards worden intern (zo goed als mogelijk) bijgehouden. Mocht je giftcards echt kwijt zijn en na goed zoeken nog steeds niet traceerbaar zijn, dan verzoeken we je om langs de shop te komen en dan zullen wij in het systeem jouw giftcard terugvinden. 

Uiteraard hopen wij dat dit niet zover zal komen. 

VERWEN JEZELF OF EEN ANDER MET  EEN WONDERINK GIFTCARD

BEN JE ER KLAAR VOOR OM JEZELF OF EEN ANDER EENS TE VERWENNEN MET EEN WONDERINK GIFTCARD?

BESTEL HEM DAN VIA ONDERSTAAND FORMULIER.