KLANT ERVARINGEN

De Matroesjka was mijn derde tattoo die Nathalie zette bij mij. Ik ervaar bij het tatoeëren nagenoeg geen pijn. Ik heb niet echt vergelijkingsmateriaal maar ik kan zeker zeggen dat de werkwijze van Nathalie daartoe bijdraagt. Er wordt een goede voorbereiding getroffen en er wordt een goede uitleg gegeven over wat er gaat gebeuren. Erg geruststellend.

Deze tattoo is voor mij heel bijzonder aangezien deze tattoo een cadeau was van Nathalie (mijn dochter) naar mij toe. De Matroesjka staat in Rusland bekend als de ultieme moederfiguur. In de buik van de Matroesjka heeft Nathalie de geboortebloemen van haarzelf, haar broertje/onze zoon en van ons ongeboren kindje gezet. Ik voel me trots, blij en dankbaar. Voor mij ben je sowieso een topper.

WonderInk-er uit Ursem

tevreden Wonderink klant

Ik weet nog goed dat ik mijn eerste mini tattoo liet zetten bij Nathalie, nu drie jaar later ben ik 9 prachtige versieringen rijker. Allemaal gezet door Miss WonderInk herself!

Zij is voor mij een groot artiest, maar ik voel me ook onwijs bij haar op m’n gemak. Zij weet mijn ideeën altijd mooier te maken en zegt het ook eerlijk als iets haar geen goed idee lijkt. Op dit moment kan ik niet wachten tot ik ontzwangerd ben en weer wat uren bij deze kanjer in de stoel mag doorbrengen!

WonderInk-er uit Wormer

Tevreden Wonderink klant

Ik wilde al jaren een cover-up voor mijn enorme lelijke inktvlek, en ben toen bij Nathalie op bezoek geweest.

Voor zowel Nathalie en mij was dit een enorme uitdaging en ze wist niet 100% hoe t zou uitpakken… maar ze wilde het zeker proberen. We moesten allebei er een goed gevoel over hebben. Ze was heel eerlijk in haar advies. Ik mocht plaatjes sturen wat ik mooi vond, dan kon ze kijken of dit mogelijk was. Uiteindelijk heeft zij een prachtig ontwerp gemaakt.
Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog met trots in een mouwloos hemdje zou gaan lopen. Maar dat heeft Nathalie maar mooi gedaan en hoe!
Na een poosje heb ik ook een mooie kleine tattoo op mijn onderarm laten zetten, waar ik nog elke dag blij mee ben.
Ik kies voor Nathalie omdat zij mega goed kan tekenen en mee kan denken met de klant. Zij de tekening prachtig kan omzetten in een tattoo waar je trots mee kan rondlopen… Ik heb nog zoveel ideeën maar ik ga als ik weer een tattoo wil absoluut deze door haar laten zetten. Zij is een topper die heel precies en eerlijk werkt. Zij is pas tevreden en laat je de deur uit gaan zodra het in haar ogen perfect is. En daarnaast is Nathalie supergaaf en gezellig om mee te kletsen.

WonderInk-er uit Wormerveer

Tevreden Wonderink klant

“Ver-Wonderink liep als een rode draad door deze opdracht. Ver-Wonderink over de motivatie en ver-Wonderink over de passie die deze vrouw tentoonspreidde.”

Ik heb Nathalie ooit beloofd, mocht zij Wonderink starten, ik haar zou helpen met haar website. Wonderink is het resultaat van hard werken, passie, talent en verantwoordelijkheid. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt! Met dat principe in het achterhoofd heb ik samen met Nathalie haar site vormgegeven. Open en eerlijk, dit is wat het is.

John Klaassen

Webdesigner

MEER ERVARINGEN

“Ik ben zeer tevreden met de tattoo die Nathalie heeft gezet en zou het zeker weer laten doen. Erg vriendelijke meid die het verdient om haar droom voort te zetten. Is zeker een aanrader. Zo heeft iedereen wel zijn eigen shop gevonden, maar verandering van shop kan dus geen kwaad. Dus mijn advies, ga zeker een keer heen en ervaar het zelf!”
– WonderInk-er uit Heerhugowaard

“Heel blij met mijn 2 tattoo’s met allebei een persoonlijke betekenis. Heel gezellig en relaxed bij Nathalie en bijna niets van pijn gevoeld. En dan straks nog een tattoo voor mijn aankomende kleinkind!”
– WonderInk-er uit Haarlem

“Al mijn inkt is gezet door Nathalie. Ze is secuur en luisterd naar je! Bij twijfel van de klant word er niks gezet! De gedachte die ik heb weet Nathalie tot een tatoeage te realiseren! Mijn vaste stoel is bij WonderInk.”
– WonderInk-er uit Wormer

“In een woord, topwijf! Zeker een aanrader, neemt de tijd, luistert naar wat je wilt en denkt met je mee!”
– WonderInk-er uit Velsen-Noord